местна култура

кулинарни традиции

обичаи и история

ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ

Вино, био гурме и поезия с „Либе“

10.12.2022 | Място: Моравско село | 80 лв.

Ива Георгиева е младата мечтателка, която стои зад „Либе“ – марката вина, напоени с чувственост, така както и нейната поезия. Вдъхновяващи, емоционални, носещи щастие – такива са нейните 3 вина:  Melnik 2019 Libe, Rose Melnik 2020 Libe и Sauvignon Blanc 2021 Libe. Каним ви да ги опитаме в съчетание с био гурме вечеря и нейната пламенна поезия.

СЪБИТИЯ, ПРОГРАМИ И ТУРОВЕ ПО ВАШ ИЗБОР

Ако сте група, която ни гостува, и искате да опознаете местната култура и обичаи, да си побъбрите с хората от близките села, да влезете в стопанствата им, да опитате от традиционните им домашни гозби, или просто искате заедно да направим преход в планината, не се колебайте да ни пишете: info@eco-hotel.bg   
Можем да организираме индивидуално събитие, програма, тур или планински преход по Ваш избор. Цени – по договаряне.

ЧАСТНИ СЪБИТИЯ

СВАТБИ

РОЖДЕНИ ДНИ

ПАРТИТА

ТИЙМБИЛДИНГИ

ОЩЕ ПРИКЛЮЧЕНИЯ НАОКОЛО

ДЕТСКА ЗОНА
ВЪВ ФЕРМАТА

Любимото място на децата в нашата ферма разполага с люлки, пързалки, хамаци, но и с просторни отворени пространства за игри. Тук всяко кътче може да те срещне с интересно ново растение или с нов приятел от света на животните. Отпусни се!

ПАНОРАМНА АЛЕЯ СТЪПАЛАТА

Алеята ще Ви отведе до най-високата точка в местността, а именно емблематичният за град Разлог хълм Голак. Изкачете се на 12-метровата кула на върха на хълма и от там ще ви се открие прекрасна гладка към града и планините.

ХИЖА
ЯВОРОВ

Хижа „Яворов“ е разположена в близост до най-обширния алпийски карстов район в Пирин планина. В околностите на хижата има множество планински забележителности, тя е популярната начална точка в маршрута за обхождане на главното било на северния пирински дял.

Галерия

Loading...